Agenda – Juni & Juli

Voor de maanden juni en juli staan er weer een aantal activiteiten gepland. Op dit moment is er nog geen agenda op de site staan om dit overzichtelijk te presenteren, vandaar dat het nu even in een nieuwsberichtje gezet wordt.

Als eerste is er op 6 juni de fietstocht van de Rabobank om wat sponsorgeld voor de vereniging op te halen.
Iedereen die hier aan mee wilt doen kan zich bij Marcel of Henk aanmelden. Doe eens gek, en fiets lekker mee in je taekwon-do pak! Neem wel een jas mee als je besluit mee te gaan, want het is nog niet zeker wat het weer gaat doen.

De dag daarna, 7 juni, zijn er examens in Zwaagdijk voor de zwarte band. Mocht je interesse hebben kan je hier bij komen kijken om de leden in actie te zien en te ervaren wat het inhoud om voor zwarte band op te gaan.

Vervolgens is er op 14 juni het Open Zaanse tournament. Dit is een kleinschalig evenement georganiseerd door de DTF om leden kennis te laten maken met het participeren in wedstrijden. De wedstrijdvormen zullen bestaan uit Sparren en Tuls. Beide zijn specifiek voor leden die nog niet veel ervaring hebben in wedstrijden en er over denken hier meer mee te gaan doen.

Tot slot is er op 5 juli een strandtraining, tevens georganiseerd door de DTF. Meer informatie volgt.

Zoals eerder genoemd komt er nog een agenda waar deze gegevens ook in terug te vinden zijn.

Taekwon!